Läste detta idag på min dotters kompis fejja....såååååå rätt skrivet ville bara kopiera in det här för att jag känner mig stolt över hennes insikt ...

 
‎"Vadå är det skämigt med mjukisbyxor i skolan? Jag skrattar åt alla som klär upp sig till skolan, varför gör man det? helt allvarligt..det är skolan,vem bryr sig om vad man har på sig? Det är ingen fest man ska på. jag sätter alltid på mig något som är skönt när jag ska till skolan.inte fan skiter jag i mina mjukis för att visa upp mig." Den här tjejen gav mig värsta styrkan, för precis som hon skrev - det är ingen fest man ska på, utan till skolan. Och det är stor skillnad,STOR! Och om jag är mindre omtyckt för att jag använder mjukisbyxor istället för att vara som alla andra sexiga jeansbrudar så vet jag inte vart världen är på väg... Det borde inte spela någon roll vad man har på sig, för man kommer ju till skolan av en anledning - att lära sig. Inte för att imponera på alla andra, eller för vissa handlar det ju om det, men vad tjänar man på det? Bra rykte? Massa vänner? Popularitet? Men hur länge håller det då? Livet är för kort för att försöka vara felfri. Jag är glad att jag träffat personer som älskar mig även fast jag inte har den snyggaste klädstilen. Vissa ser mig med hjärtat ♥
 
Klart josse vi ser dig med hjärtat....du är ju underbar o vacker klok och superduper härlig tjej!!!!

Go o gla ....

utan kexchoklad....
Mina sessor har sovit o Elins lägenghet och varit husvakt, mina stora tjejer!! Dom har haft så roligt, lekt att dom flyttat hemifrån vara bara hem en vända igår och åt lite mat med mamma Teres o sen vidare till lägenheten :)
Kommer ihåg hur viktig och stor man kände sig som liten när mamma o pappa åkte bort till exempel och man fick ha hela huset för sig själv O_o jag var inte den som hade brakfester heller o absolut inte hos oss för det hade redan gått fel för andra runt omkring mig så jag var nog lite rädd för att det skulle bli lika hos mig :/
Men stor mogen och viktig kände man sig när man hade det ansvaret.
Jag är tacksam över att Elin gav mina döttrar det ansvaret att ta hand om hennes lägenhet.
Själv är hon på semester på öland....hoppas den blir bättre än den varit hittills då hennes resesällskap varit lite mer .....överväldignande än hon hoppats på
Men som sagt Elin dont worry vi håller ställningarna här hemma i alla fall....o håller koll på blommorna me!

Ntuve!

TIttade på Salomos match idag.... även om han inte vann så känner jag att han gjort en rejäl insats då han faktiskt tagit sig till OS det är inte många som kan skryta med det
 

Har finbesök!

Har en av mina döttrars goa vänner på besök ...känns underbart att mina döttrar närmar sig min ålder och mamma får sitta med o diskutera, bli inkluderad.
Jätte roligt höra dom prata om saker som jag i deras ålder kände var relevant och viktigt o få sitta med o kunna säga jag kommer ihåg....för det var nåt min mamma inte gjorde (kan ju bero på varför hon inte fick vara med så mycket i diskutionerna heller ;)
Men detta lilla flickebarn har ett hjärta av guld o  jag känner mig lycklig att mina döttrar har hittat en sån underbar fin vän.

Äntligen!!!

Nu har jag hämtat barnen och idag har jag o gullungarna varit ute hela dagen....bada sola och bara njuta av livet är GUDOMLIGT!!!
Har saknat mina godingar länge nog nu....semestern hos mormor o morfar är numera över och vardagens allvar har infunnits hos morsan :D
Älskade snuttElin som åkte med mig för att hämta hem både barn o katt har jobbat den "enda sommardagen" , som hon sa, och kunde inte vara med oss i vårt sol-o-badande.
Men jag är tacksam och glad över denna kvinna och hennes underbara sällskap i helgen.Nu är det tvsoffan som hägrar o mat så klart!
 
 

Känner mig tillfreds....

...tänker på saker o ting som har hänt och grejen är ju den allt som händer en i livet är en påminnelse eller en "läxa" ALLT händer av en orsak. Svårt ibland att acceptera orsaken? ja eller svårt att vilja se den.
Vi har ju den geniala förmågan att se det vi vill se.....kanske inte alltid det vi skulle sett. Vi är vår egen bästa lögnare!
Speciellt när det gäller känslor o kärlek! Det som är ologiskt liksom...känslor är ju ologiska dom bara kommer o ger oss ibland ett överflöd av olika andra känslor kärlek kan till och med ge hat, allt sådant som är negativt har jag försökt förbi se.
Mitt liv och den tid jag har fått är väldigt mycket värd för mig....tiden ska nyttjas på bästa möjliga sätt....OCH inte spenderas till negativitet eller på saker av mindre betydelse. Jag hatar inte...inte nån för min mormor sa "den som är sur o bitter o arg.....du vet Teres, hatar folk och såna där dumheter....mmm dom får massor med rynkor och deras fula kommer ut på utsidan". 
Jag kan tycka mig se vilka som har detta bittra inom sig de som hatar...vilket slöseri med viktig levnadstid....livet är kort har vi tur kommer upp i ålder som min mormor var eller min majsan (som jag älskar så mycket) hon är 85 år, vill alltid lära sig nåt nytt och glad för var enda dag som hon får vakna. Lycklig och öppen till livet helt enkelt.
Men det händer oss så mycket och alla klarar inte det majsan klarar....att hålla sig positiv stark och glad.....till detta ska också tilläggas att majsan nära på är rynkfri....hon har skrattrynkor vid ögonen <3
Jag gick igenom mycket i skiljsmässan med mitt ex.....och kommer aldrig sätta mig i den situationen igen
Man kan aldrig ändra en annan människa...hör många kvinnor säga dom älskar sin man...efter ett tag ska allt ändras , jag tänker....varför ändra honom du visste ju vem han var när du blev kär i honom eller förlovade dig med honom ...eller som vissa kvinnor väntar tills dom är gifta för att "ändra" sina män.
Jag skulle inte tänka tanken att ändra den man jag älskar...men jag är nog inte som alla andra heller...en ovanlig Teres :)
De som känner mig skulle nog hålla med.
Jag gör nog massor med saker av ren kärlek till min vänner o bekanta saker som känns jobbiga för andra ...men tack vare kärlek så känns det inte jobbigt för mig att göra de saker som jag gjort.
Jag är tacksam över dem som finns i mitt liv just nu, jag vet vilka dom är, att jag kan lita på dom och att dom är mina sanna vänner.
I mitt liv har jag just nu allt det som gör mig glad varje dag, som ger mig solsken i sinnet när regnet öser ute.
 
 

mmm


NÄPP!!!!

Tänker inte sluta skriva min blogg.....inte den bästa bloggen men definitivt rolig att skriva.
För DIG som är nyfiken och vill göra ont....du kan inte göra mig illa..

Ställ inte frågor som du inte vill ha svar på.....

ibland borde folk inte leta efter saker som man inte vill hitta när man hittar dom så får man stå sitt kast.
Stänger ner denna blogg nu för det finns folk som inte ska vet nåt om mig för dom vill mig bara ONT

En ovanligt normal dag!

Jo...det var en dag som alla andra....NÄÄÄÄÄ det var det fan i mig inte!!!!
Jag har bott i min nya lägenhet i över en månads tid...och bor fortfarande i kartonger och resväskor!!!! så nu tänkte tanten att hon ska ta itu med detta skit! Säljes och spara står det numera på kartongerna!
Men i mitt eget lilla förvirrade organiserade KAOS så hänger i bland inte hjärnan med....så idag satt raffa vid spisen o rökte under fläkten ( han fått lov till det för att det knarrar så in i helvete i trappen och inte ok mitt i natten känner jag eller sent på kvällarna när grannen ska sova att smälla i ytterdörren och knarra upp o ner i trappen, så han har fått en liten rostfri kopp där han får fimpa när han röker)...när han sen gick var jag ut med soporna och när jag kom in tänkte jag....en kopp java sen är jag riktigt på G....satt på en kanna på spisen och gick in till datorn ...chattade lite med Elin och kollade lite jobb osv det vanliga liksom....
NU! tänkte jag är mitt kaffe klart måste vara när jag kommer in i köket så ser jag att jag satt på fel platta!!!!
 Och den plattan jag satt på stod Raffas lilla fimpkopp ....och i där låg det en fimp..VÄLKOKT FIMP!!!!! Fuck....
jo då dettar är något som skulle kunna vara ovanligt för vissa men för mig....VAD HADE MAN KUNNAT FÖRVÄNTA SIG!!!
Nu sitter jag o lagar lite träningskläder som har ett litet hål där ( vill inte göra mig av med dom för dom e sååååååååå sköna) så har mitt långfinger förvandlats till ofrivillig nåldyna....JAG KAN INTE SY FÖR HAND...herregud....kokta fimpar och ofrivilliga blodprov har alltså stått på Tant Teres schema
LYCKOS MIG!!! O_o

Hihi...

...kom å tänka på sommarens händelser ....och kommer då speciellt ihåg en händelse där jag och Elin så klart..hahaha hamnade i en prekär situation.
Jag å Elin hade varit på jobbet på Confidentor jag skulle ha ut pengar och eftersom mitt kort var stulet så skulle Elin ta ut pengarna åt mig vilket hon så klart gjorde utan att ens fråga nåt...go o rar som hon e... <3
Hade parkerat bilen ungefär vid Nils Ericsson terminalen utanför hotellet där..i göteborg alltså....
När vi gick ut mot bilen igen (tog ut pengarna inne på tågstationen enda stället vi kom på just då antar jag och Elin skulle med bussen till Hisingen.
När vi sagt hejdå och jag satte mig i bilen ville inte åka förrän jag sett att Elin gått på bussen så jag vet att hon skulle komma säkert ombord på bussen.
MEN!!! På väg till bussen så kommer det en kille fram och jag får värsta dåliga vibbarna från, dom pratar ett ögonblick och jag tittar stenhårt på dom vill inte missa något om nåt skulle hända.
Rätt som det är tittar Elin på mig och kommer gående mot min bil med denna mannen i släptåg, väl framme vid bilen så kände jag bara att NÄ denna killen är INTE ok ...vevade därför bara ner fönstret typ 5 cm och frågade vad som händer...då säger Elin han säger han har blivit rånad...och ville att jag skulle skjutsa honom till polisstationen....nej nej sa jag inte in med honom i min bil ALDRIG...jag kommer ut...han får ringa till polisen och dom får komma hit jag åker ingenstans med denna mannen...
DÅ tar killen upp sin mobil och ringer själv till polisen...jag tittar på Elin och hon tittar på mig..hur kan denna mannen som vi just mött och säger att han är från Israel eller nåt...och kan inte ett ord svenska ....hur kan han numret till 112 vilket han slog...han räcker över telefonen och jag ska berätta att han blivit rånad. Jag gick några steg framåt för att kunna säga att han har nog inte blivit rånad men han kommer nog råna någon eller oss snart. Han är påverkad och väldigt virrig och konstig. Vi står kvar ett tag till och pratar med mannen säger att polisen kommer snart...soon police will be here....frågar vart han blivit rånad osv men han svarar inte sen ringer han till polisen igen och själv pratar i luren ...då går han runt bilen...nu du elin snart göra han nåt säger jag....mmmm jag vet sa Elin ..har du låst bilen ...mmmm det har jag....han går runt på förar sidan jag följer efter runt halva bilen...tittar och känner mig beredd...när han pratat klart då börjar han helt plötslig rycka i förardörren och ska in i bilen !!!!
hahahaha
jag tog några steg mot honom och satt upp pekfingret ( så där som jag sätter upp det när det är ajabaja) och säger no no no.....går vidare mot honom, han säger ok ok ok ...så går han tillbaka....jag följer efter vill inte att han gör Elin nåt...vi väntar ivrigt på vad som ska hända härnäst...haha jisses vilken kille!!
då börjar han helt plötslig halvspringa mot en flygbuss som står på Nils Ericsson terminalen och rusar på där ....dividerar med busschaffören och får efter några minuter (typ 5 min) gå av bussen.
Då springer herr. galen och stjäl en cykel som han först är på väg över hisingebron gör sen en u-sväng mitt i vägen och drar bort mot kebaben och vidare upp mot avenyn (tror vi). Vi står helt tyst ett tag och tänker nog båda....DETTA HÄNDER BARA OSS!!!...sen skrattar vi bara funderar på när polisen har tänkt att komma...nån minut senare dyker dom upp och vi får först springa efter polisbilen som letar efter oss och mannen (som dragit en tio minuter innan dom dök upp) sen får vi vackert vänta medan polismannen pratar klart i komradion...då kommer han ut och vi pratar på och försöker berätta hur han såg ut....jag sa han var lång och Elin ( som ska tilläggas är längre än mig...then again vem är inte längre än mig) säger nääää så lång var han inte....så visar vi båda hur lång han var hahha jag håller ovanför mitt huvud med handen och säger så här och Elin visar med sin hand nedanför näsan typ så här lång säger hon och vi fnissar för vi har samma längd bara att vi är så olika långa att för mig blev han lång  oför henne kort hahaha sååååå roligt!!!
Polisen säger sen att dom PRECIS fått in larm om att han gjort samma veva uppe på avenyn och dom har honom kvar där polisen kastar sig in i bilen och åker dit med blåljus..
Jag och Elin står kvar och skrattar åt vårat lilla äventyr.. ja du elin ...sällan är livet med dig tråkigt!!
Saknar alla våra roliga upptåg!!!
But in my heart is where i keep you !!!

Städdag nummer 2

Igår så städade jag hela köket och hallen...röjde ut påsar och kartonger, det finns ju en hel del sådant i detta hemmet nu förtiden.
Jag KNÄskurade mitt köksgolv som numera har en helt annan nyans av beige MEN i och med knäskurningen så ser jag helt plötsligt ett helt annat behov av att skura hallen på samma sätt för att få samma färg på golvet :D
Idag ska jag även ta min redan ömma kropp, Danced my fucking ass off på jammen igår, till cxworks. Ska bli såååååååååå skoj! Har precis satt igång med frullen...måste vara klar innan kl 17 för då måste jag sätta mitt ASS på bussen mot cxn.

Underbaraste helgen på ett bra tag!

I torsdags kom Victoria och Ulrika hit till mig för att spendera helgen hos mig. Jättemys!
Dom kom rätt sent så det var så det enda vi orkade med var lite fika o sen sömnen. Fredagen var vi ute o gjorde stan...startade upp vid Kungsportsplatsen där vi in i Saluhallen för att se vad för godsaker som fanns där och  därefter tog vi en promenad o gick upp över avenyn. Gick sen ner över och tog spårvagnen över till Järntorget där vi hade lunch på Le Petit Café och hade lunch Ädelostfyllda Tortellinis med grillad kyckling.
Jättegott sen gick vi runt i Haga för att bara njuta i det lilla regn som kom envist hela dagen.
Efter att vi varit runt i Haga och runt Järntorget så vi åkte tillbaka till stan där vi gick in i tog en öl på The Dubliner mumma efter en lång promenad!
När vi druckit vår öl hade vi kommit överens om att vi skulle ut på kvällen och att vi skulle laga nåt gott innan vi gick. Så vi drog oss tillbaka mot Nordstan för att köpa vin och sen vidare ut mot Hisingen igen. Men när vi gick förbi till systemet så insåg vi att där fanns Feskar Bröderna och vilka godsaker dom har!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OMG!
Tjejerna köpte en varmrökt lax som skulle ätas till middagen lite senare.
När maten väl var klar och allt var redo för att intas hade även Morgan och Mattias kommit förbi så vi blev många vid matbordet och det var jättetrevlig rara goa Ulrika är en GUDINNA på att laga mat och det var guda gott med allt som hon hade förberett.
Efter lite småprat och lite mer vin så var det dags för utgång. Först tog Mattias oss till Port de Solei men det var inte stället för mig...eller Victoria för den delen så vi valde att gå vidare......Mattias stannad kvar och partajade vidare. Vi hamnade på Tranquilo där Raffa mötte upp oss. Dansade till härliga salsa/samba rytmer hela kvällen....sååååå roligt.
Nu Lördag så har vi bara gått runt och flanerat hela dagen igen.....bara njutit av sällskapet och myst i Göteborg. Började vår vandring på Bellevue- och Kvibergs Marknad där Ulrika hittade en helt underbar lampa med rosa hängen på som ska få sitta i mitt vardagsrum. Den är 30 kr som mannen sa inte mycket billigt ;) men jag var överlycklig för ulrika.nu pruta ner den från 80 kr :D
Bildbevis kommer i en annan blogg
Men när vi var klara där hade Morgan och Mattias kommit till truppen och vi till Cappuccino vid Kungsportsplatsen och satt där tog en lunch och en kaffe. Tjejerna tog räkmackor och jag tog en kyckling macka.
Därefter vill grabbarna grabbs spela minigolf så dom drog med oss till Slottskogen...när vi kom dit var kön sååååå lång och priset var dyrt...så jag satt och pratade med Micke som kom med oss vid Cappuccino. Brudarna tog en promenad i Slottskogen och tog sig lite tid för sig själva. Efter det var det dags att åka hem förbereda en sista middag tillsamman och njuta av det röda vinet vi hade kvar. Och Ulrika vår mäster kock lagade till dom bästa jävla lamm/nötfärsbiffar jag nånsin ätit. Med potatis och kikärten med brynta champinjoner och en sallad med getost och oliver i. Guda mat!!! Har verkligen njutit av mitt sällskap i helgen och dom är varmt välkomna tillbaka. Goda människor!!

detta är väl bland det sötaste ...

http://www.youtube.com/user/liberonordic?v=lkQJx7Y8rAc