Så..

har jag då äntligen lärt mig hur man lägger med en bild på bloggen....ja jag vet att det borde vara lättare för mig att se sånt men ...skyller på att det inte funnits intresse för bilder förut....eller .....har det?


Sune o Doris

I dag har det ju varit den efterlängtade Sune och Doris dagen och Jasmine (min äldsta dotter) sjöng på ett 50-60tals uppträdande dom hade anordnat i Lorensbergaskolans Café.
Klänningen är från min morfars klädbutik han hade på 50-60talet. När han stängde butiken så sparade han dessa klänningar (som kommit till fin användning på Sune o Doris dagar)
Den klänningen som Jasmine har på sig kostade 24 riksdaler på den tiden när det begav sig. hihi

Sen sjöng hon både R*E*S*P*E*C*T med Aretha Franklin och Young Hearts Run Free med Candi Stanton.
Det lustiga med det var att högtalarna var spräckta och micken dålig så det lät som hon sjöng direkt från 50 talet....så där som det gör när man spelar gamla skivor på en gammal skivspelare....Men hon var så duktig lillstumpan. Lilla Grisungen



ont i röven!!!!

Nej det är inte pga analsex utan bara pga CxWorx (detta måste du testa Elin) Bra träning för rygg o mage...och RÖV. Super duper kul men trodde jag skulle dö efter bara 5 minuter.....och då är hela passet bara 29 min långt. Men jag måste komma i trim så detta kommer vara en bra hjälp att tajta till och forma muskler.
Helt klart rekommenderat!!!!

Underbara solnedgång....


Omorganisering!

MMMM så blir det....känner redan nu även om mina arbetsgivare hört av sig och fortfarande inget svar på lägenhetsansökningar.....att jag kommer få sparken. Bra för då får jag akassa! Men nu är det bara att ta nya tag....lägga mig ner och vilja dö är inte min grej hur mycket som än händer i mitt liv.
Jag har kollat utbildningar och börjat fundera på hur vi ska få igång mitt projekt i gambia igen. Det är viktigt för mig.
Jag ska be Jasmine o Indigo skriva till sina vänner igen och få igång nåt som är en BÖRJAN!
Jag är mycket inspirerad och positiva tankar har tagit mig långt THUS FAR :D men i alla fall
Idag är början på ett nytt liv....hahaha vilket drama.

hmmm

Har pratat med Susanna Zombory idag. Kvinnan som hyrde ut lägenheten på Bielkegatan 5a till oss. Hon vägrar betala tillbaka mina 2500kr som hon lovade mig. Jag berättade för henne att jag vill helst inte bråka med henne...orkar inte....vill inte att hon ska ha problem över 2500kr. Men jag, om jag inte får boende förlorar då ca 40.000kr på 2 månader på mitt dag jobb o mitt kvällsjobb...så jag har inte bara förlorat ett boende utan hela min inkomst och jag har två barn som jag måste försörja.
Hon skrek och skrek och skrek till slut sa jag att ok då måste jag väl gå vidare med avokaten då.....gör hur du vill...men du får inget av mig.
Ok Susanna nu är papperen skickade till juristen på hyresgästföreningen och Conny ska titta på det ska få höra om han kan hjälpa annars får Skatteverket ett litet tips om Susanna hur hon tjänar pengar utan att skatta!
Orkar inte sånt här skit men gört ändå...gör jag måste

Japp

Mycket har hänt sen sist...
Jag har fått lägenhet och jobbar på ett jobb jag trivs med.
Den första oktober ordnade allt till sig och jag åkte hem den helgen för att hämta ner barnen och dom skulle börja skolan på måndagen.
När vi kom ner på söndagen så insåg vi att lägenheten var så skitig att jag skulle få ta hela måndagen att skrubba och städa skiten så vi skulle kunna bo där.
Så blev det.....plus att Raffer fick hjälpa mig att städa klart på tisdagen. När den dagen var över och vi kom hem till lägenheten glänste hela lägenheten, rara raffer hade städat som en tok möblerat om lite och fixat och donat medan jag och barnen varit iväg till skola och jobb.
Vi flyttade in och jag gjorde inflyttmat och var bara skitlycklig över att vi fått boende och vi äntligen var tillsammans igen jag och mina barn.
Dagen efter visade Raffer på några bett han sa sig fått på ryggen......vi hade ju ingen aning om vad det var så jag frågade om det inte var nåt han fått av nåt starkt rengörningsmedel som en allergiskreaktion.
Ingen av mig o barnen hade känt nåt.
Samma sak hände när han sov han visade upp märken efter att ha sovit över nån gång. hmmm jag och barnen hade inte känt nåt.
Men sen en och en halv vecka senare så när vi vaknade visade Jasmine upp nåt på armarna. Eftersom vi inte visste bättre så tänkte vi kanske vi åt massor med godis och hon är tonåring och tonåren och finnar hör ju rätt bra ihop...dessutom var det inte så mycket.
Men natten efter det....natten mellan onsdag och torsdag så väckte Jasmine mig och grät över att det kliade och visade upp miljontals små sår och finnliknande "bölder".
Jag tittade på henne vi baddade med alsosprit och tänkte detta försvinner sen så gick jag in till Indigo som fortfarande sov och såg att ett litet kryp fanns i sängen och tog den dödade den och googlade efter....vägglöss!
Bilden visade absolut att det var vägglöss och vi somnade allihopa i soffan ute där jag sov.
På morgonen visade Jasmine och Indigo fler lössbett och jag sa om det blir värre får dom gå till skolsyster och se om hon kan hjälpa.
Vi bestämde oss för att ringa till Anticimex och flytta hem till Raffer ...vilket han gått med på för han ville inte att vi skulle bli mer bitna han hade sett hur barnen led över klådan. Jag tittar på mig och jag har inte ett bett.....tänker varför inte mig då?
Anticimex hade jätte mycket att göra och vi väntade en vecka sen veckan där på ringde jag upp igen och då visade det sig att min beställning försvunnit men att hon jag pratade med kom vagt ihåg mig och bad om ursäkt men att hon måste prata med han som äger byggnaden då han är den som är ansvarig för sprayandet.
Jag jagade rätt på honom han heter Evert Olsson.
Han ringde och var rätt chockad över att det fanns sån slags ohyra i hans lägenheter........
Nu är det kaffe hos morsan som gäller....återkommer om detta lite senare