SJUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En av de saker som jag är sämst på i hela världen är att vara sjuk.
Hatar att vara "svag" och inte kunna röra mig fritt o göra vad jag vill.
Nu i förrgår så fick jag gå till doktorn lite svårt att andas o börjat fått ont i ryggen. Min första tanke var lunginflammation!....så jag gick...o mycket riktigt så var det lunginflammation. För att få bort allt fick jag antibiotika som jag ska äta i 10 dagar. Men nu så fick jag gå hem igår inte för att jag ville men för att jag blev hemskickad.
Jag länner mig inte trött eller sjuk....hostig ja men men ...kanske jag som inte är så bra på att inte göra nåt så blir detta som träning. Jag tycker bara inte om att inte kunna rör mig o andas som vanligt. Men slut gnällt! Är det onsdag idag??

Raffa....

Har hemlängtan har nästan ringt mig varje dag sååååå myspys...ska bli kul att få följa hur allt går nu....önskar honom lycka till med allt och att han kan vara här innan min födelsedag. Underbart det var att komma hem från jobbet och mina älskade sessor servade mig med mat o te...gullungar...undra om man verkligen i ord säga hur mycket man älskar någon!!!

back to work....

jajamensan då var jobbet igen jag är så glad över att jag jobbar ihop med bara trevligt folk....för jobbet i sig är ganska ensidigt men trivs som fisken...galenskap o roliga konversationer var dag det är så det ska vara saknar visserligen min Elin på jobbet men men hon är glad o nöjd där hon är så det är bara guld det med. Har varit o kollat mina ögon idag dom hade blivit bättre så nu när jag blir frisk ska jag bara skaffa nya linser så är det klappat o klart...ny Teresia

Jag gillar att man kan se statisken här...

att man kan se vilka som varit inne på bloggen osv....känns avancerat för en blogg som är gratis.
Men tack Blogg.se för den detaljen!
Nu ska ja kolla lite jobb se vad som finns där ute....för min chef har berättat att han kommer sluta då han startat eget...går tydligen jättebra för honom och är superglad för hans skull han kan definitivt göra stora saker om han får chansen och inte blir uppehållen av andra. Jag tror han kommer lyckas stort...men med gammal erfarenhet av inte så bra chefer tar jag det säkra före det osäkra o kollar lite vad som finns där ute...har ju inte bråttom men kul att veta alternativen i alla fall...

Massor med snor....

Som tre sjuklingar sitter vi i soffan hostar ikapp och snorar ikapp...indigo haltar runt o snart känner jag så får detta vara nog. Hatar att vara sjuk o känna mig svag. Finns inget värre....jag är inte van att bara vara still o inte göra nåt. Måndag kommer jag vara piggelin och köra stenhårt igen. ;)

Japp då var Raffa i Tanza....

själv sitter jag hemma med två sjuka barn...på en kväll som skulle varit en afterwork kväll....men men det lär väl bli fler som ensamstående förälder är det bara så ibland.
Snuttungarna behöver mig klart jag måste finnas för dom....
 

Tycker om min besökstatisk...