sjuklingen..

Fy fan vad jag hatar att vara sjuk i vanliga fall är jag lite smått hypokonrisk men när jag väl blir sjuk på riktigt är jag riktigt usel på att vara sjuk. Låtsas sjuka kan ja hantera men the real thing är svårare. Tack gode Gud så var det bara en förkylning och efter att febern gått ner så är jag precis lika uppkäftig som i vanliga fall.
Men medans jag ligger sjuk så äter jag för det första inga piller tycker inte om att käka piller någonsin tar dom i värsta fall men då ska det vara riktigt allvarligt. Jag sover hellre bort min feber och smärta låter kroppen läka ut själv. Men just nu bor jag hos mina afrikanska vänner och dom är inte riktigt som jag. Dom är vana vid att springa till doktorn för minsta lilla kråkan i näsan och febern GUD BEVARE!!!....så dom har varit så oroliga över mig och min hosta och feber.
Raffer som är närmast han har varit vaken och kollat till mig så jag fortfarande andas bråkat med mig dagligen för att jag ska gå till doktorn i alla fall ta ett piller....men jag har varit så borta att jag inte ens varit vid "riktigt" medvetande.....jag har varit i nån slags dvala där jag varit vaken ätit lite sen somnat och sen vaknat hostat kissat och druckit vatten somnat och sovit i en hel dag
Lilla Raffer har inte varit glad och när jag väckte honom igen i kväll pga hosta så sa han imorgon då jävlar går du till doktorn men nu är jag mycket bättre YEAH!!! så nu slipper jag undan både Raffer och doktorn.
Idag fyller även Mama J år 30år blir hon idag.