JUL!!!!!

sällan ser jag fram emot julen känns bara väldigt kommerciellt och allt ska kosta massor annars är det inte ens värt att ge bort. Gåvan med att ha hälsan och få vara nära sina kära är inte alls av värde längre känns det som.
Jag njöt dock av denna julen. Hade redan innan sagt till mina kära att pengar finns inte...gilla läget...och sen sket jag stenhårt i vad folk tyckte.
Barnen njöt av en glad mamma trots bristen på presenter. Men när jag nämde att jag tänkte utebli helt och hållet från julfirandet på Golan så såg jag att det betydde mer än att få presenter...vilket gjorde mig både glad och rörd.
Men självklart om det enda jag behöver göra för att mina barn ska bli glad och lyckliga är att infinnas på julen då kan jag bannen finnas där.
Dom var jätteglada hela dagen och det var mycket gos och mys bara vi trots att föräldrar fanns på plats med. Vi njöt av vårat eget sällskap...i vanlig ordning.
Trots detta är jag nöjd över att julen är slut ...och nu är det bara nyår kvar...och Eugene.

Forma din egen framtid!

Sitter och käkar frulle själv och tänker....att jag måste tänka mer positivt på min egen framtid. Alltid så mycket enklare att säga till andra att det kommer ordna sig men när jag säger det till mig själv så känns det inte alltid sån.
Jag har därför beslutat att bara tänka goda tankar om mitt liv och min framtid.
Så härmed är det beslutat att alla pengabekymmer kommer under 2012 första del av året kommer bli fixat. Skulder tillbaka betalda och mer pengar i lön så man slipper dra på en hundring dom sista två veckorna.
Kärleken är jag inte ens bekymrad över känns som mitt minsta problem även om den lyser med sin frånvaro, men känner även där att jag kommer hitta rätt eller kanske han kommer hitta mig och jag kommer slippa känna oro över sådant som jag tidigare känt oro av i tidigare förhållanden.
Barnen är så bra!! Dom önskar jag bara vidare framgång i livet och vet att dom kommer lyckas med allt dom tar sig an.
Hälsan är vår.....den är stark och bra inga problem alls nu eller EVER!
vart jag kommer hålla hus nånstans/ boende alltså....lämnar jag till framtiden att utvisa!
Men bra än så här kan det nog inte bli

2012 kommer bli ett superduper år med bara positiva och underbara händelser och stärkande vänskap och bara underbart leverne

BODY...........

har precis Jammat och det var såååååååååååååååååååå najs....Jajja är absolut mitt lilla vitaminpiller och ger sååå bra energier man okar allt!
På lördag är det heldag på gymmet med massa nya releaser. börjar kl 11 och slutar kl 16 tror jag det blev...
11.00-12.15 BodyPump
13.30-14.30 BodyJam
14.35-15.35 BodyCombat
15.40-16.10 CxWorx

Sen ska Tant Teres hem o sitta i badet och bara må gött!!!
Ser fram emot detta sen är min sista dag på jobbet på fredag. Ska bli gött med ledighet och sen blir det en månads arbete nere i gbg det ska också bli ......nåt...haha

GYMMA GYMMA GYMMA!!!!!

Jo, jag har sen jag kom tillbaka varit en trogen kund på gymmet igen. LÖV IIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!
känner att jag haft så mycket negativa energier som jag burit runt på som jag måste bli av med och det blir ja DAMN det är skönt. Sover som en gris om natten, äter bättre, har mer energi, gladare ....ja o allt annat som kan tänkas positivt. MEN
nu ville ju tant Teres visa hur "lite" hon "tappat" sen sista gymvistelsen på ett Pumppass (googla BodyPump med LesMills om det känns viktigt att veta)
"Lillen" var med som vanligtvis är combat instruktör, men nu har varit borta ett bra tag pga en tumör i hjärnan som måsta opereras bort. En liten sidnot är att han varit så stark och så positiv och så duktig i allt detta.
Lillen i alla fall triggade mig och vet hur mycket jag i vanliga fall tar på stången när jag Pumpar men fegade lite eftersom Göteborg även innebar 6 månaders träningsuppehåll pga för mycket jobberi....Elin förstår (!)..
Lång berättelse kort....tror det var där pga Lillens "mobbing" och mitt eget ego som jag tog för mycket vikt och drog sen den där kotan mellan skuldrorna IGEN!
AOUCH det gör ont det gör ont det gör ont en stund på natten och HELA JÄVLA DAGARNA!!!!!!!
Går runt och känner mig minst 100 år för att det känns som all ledvätska i rygg o nacke är borta och jag måste vända mig om helt för att se vad som händer bakom  mig när man i vanliga fall kan snurra på huvet lite för att så ....eller kanske se vad som händer.
Jag kan i alla fall inte hålla mig från gymmet och igår blev det till och med 1½ pass innan axeln balla ur :D Först BodyJam sen lite BodyCombat på det :) jaja vad säger man STAY WITH THE FIGHT brukar ju vara en term som Combatare håller sig till hihihi.....