Måndagen den 3 oktober.

Dag 1 För barnen i skolan.
Vaknade före klockan var nervös att inte vakna alls pga att jag var såååååå trött sen söndags. Men vaknade som sagt var när klockan var 5.40 istället för 6.40 jaja...kunde ju så klart INTE somna om LJUVLIGT!!!!!!!!!!
Väckte barnen käkade frulle och insåg att barnen inte har sina kläder här hos raffer utan vi måste hem till redbergsplatsen för att få rena kläder på kidsen. Tur att vi är vana med att göra saker fort kastade in ungarna i bilen och sen iväg...hämta kläder......ur vid skolan SPRANG in i skolan och upp på andra våningen för att vi var ju så klart sena.
Indigo som inte skulle börja förrän kl 9.30 hon var ju i tid. Stackars Jasmine fick börja skolan med en springtur och stress i vanlig ordning. Tur dom e vana mina grisungar. Hehe
Sen åkte jag o Raffer till Redberg och började plocka i ordning. Tur för oss att ingen annan försökt städa där sen någongång på 40 talet när husen byggdes. För vi hade fullt upp hela dagen!!!!!!!!!! :(
Skrubbat...rivit ur heltäckningsmatta....moppat......röksanerat.....skrubbat ett badkar där det såg ut som en hel man kunde varit kvar om man skrapat ihop all smuts som fanns där i....
Sen blev vi hungriga och så vi käkade en välförtjänt pizza MUMS så gott det var då!!!!
Sen var det dags igen....FY FAN vad ja har städat...men nu går det att bo där i alla fall. Flisan har legat in sig i ett fönster som hon verkar gilla lite extra :)
Har nyss käkat tacos är tröttare idag än igår...fyyyyy men nu ska tanten söva ....bakom röva.....på två goa ungar.
Tack älskade barn för att ni står ut med mig!!! <3

som om ni hade nåt val :D

japp då bar det iväg då...

Åkte hem från jobbet i fredags och min kära vän Morgan såg till att tant Teres fick lov att åka 6 timmar istället för normala 4½ timmar.
Han var sen och sen åkte vi fel redan efter hisingen.....dit Morgan ABSOLUT måsta till. hmmmm Note to self NEVER EVER listen to Morgan and his wants!!!!
I alla fall vi kom hem TACK O LOV!
Och hela lördagen så städade vi och packade vi så när kvällen kom var bilen packad redan med det som var viktigast så när vi packade klart det sista på söndags morgonen så kunde inte mina barn sitta på annat sätt än skräddar ställning. Vilket innebär att i 39.9 mil så satt Jasmine o Indigo skräddarställning.
Dom var lite stela när dom kom fram.
Vi lassade ur allt i lägenheten och åkte till Kortedala för att sova.
Ville inte sova i lägenheten utan att ha städat ur den först.
TRÖTT som ett as och mycket tacksam över att Raffa erbjöd oss att sova hos honom.