GBG

Då har jag varit ner till Göteborg igen och fått jobbat lite ....och umgåtts med min älskade vän Elin, hon är en ängel och ett litet vitaminpiller i ett o samma kropp.
 Torsdag morgon körde jag kosan mot Göteborg och jobbet. Kom ner ca.13.00 och började jobba. Hann inte mer än sätta mig ner förrän Ali ropade in mig och talade om för mig att jag skulle mista mitt jobb om jag inte fixade boende till den sista mars!!!! Hur i hela helvetet ska jag kunna fixa boende på 8 dagar om jag inte lyckats med det på 5 månader. Ali satt och repeterade hur värdelöst det var att jag inte var där på kontoret och tog upp någon slag lame ass excuse om att en person ska komma in och intervjua oss alla för att se vår kompetens och om vi verkligen är på rätt ställe på rätt plats.
Satt i en halvtimme för att höra på hur han på olika sätta omordade sina meningar för att säga en o samma sak ....du får inte jobba kvar!
Jag kanske inte älskar mitt jobb men tycker om det nog mycket för att lägga all min motivation och all min kraft på att göra det bästa jobb jag kan även om jag är trött och uttråkad med jämna mellanrum. Jag BOKAR en hel del....inte så jag bara sitter på min feta röv o inget gör. Finns massor med andra människor på INCO som bör kollas upp mer än mig....

Jag fick i alla fall uppbackning av både Elin och Berdnt som båda två på olika sätt uttryckt sitt missnöje med att ta bort mig från personal listan men det Ali betonade noggrannt var du får INTE sparken vi vill ha dig här.....du får bara en PAUS....får du en lägenhet här i göteborg innan den sista mars får du vara kvar....och till och med om du får den i mitten av april så får du komma tillbaka och jobba...JAHA !!! så om jag får boende om 8 till 15 dagar så får jag vara kvar....SHEESH....känns inte helt rättvist! Det kostar dom inget att ha mig sittandes där jag sitter .....jag tar inte ens plats för dom....dom vill bara ha bort mig för vilken anledning vet jag inte.
Det som var det bästa på hela resan var att få umgås med Elin. Första natten jag sov över så hade Patric "date" men en av hans närmsta vänner Pingu....lika söt som namnet är han :) hahaha...medans jag o Elin satt o slöpratade om det mesta, samtidigt som vi tittar på tv. Plötsligt så var klockan över tolv och vi bestämde oss för att försöka sova.
Vi vaknade i tid MEN var sen ut genom dörren mot jobbet och men Elins lyckosamma pysslande för att få ihop bussar o spårvagnar så kom vi äntligen fram till jobbet I TID!!!! MOT ALLA ODDS!!! nä riktigt så allvarligt var det inte :D men nästan ;)

Vi jobbade på i vanlig ordning och kl 14.00 så skulle vår workshop ha börjat men Ali var i vanlig ordning sen och vi började inte förrän klockan var 15.00 tror jag :) Men vi var alla rätt slöa efter att Ali tagit ut oss på lunch på en grekisk restaurang i närheten....paltkoma är ordet. hehe

Men vi kom i gång med Workshoppen efter många om och men...och vi började med att skriva ner 10 ord om alla vi jobbade med alla som satt i rummet skulle vi komma upp med ord till. Det var rätt svårt att komma upp med 10 ord som är bra med just en person som man jobbar med....och 1 enda ord som personen ska jobba på....de positiva orden var rätt enkla det var det där negativa som var svårt att komma fram till. För det känns så personligt på vad man vill o inte vill ändra.
Sen gick vi över till att se vad vi ville se INCO vara o 3 år och hur vi själva passade in i bilden på INCO vilken roll vi ska ha och vilket ansvars område vi kommer ha. Jag sa Projektledare / coach....känns rätt för en person som mig.
 Precis innan vi gick från mötet till middagen som Ali planerat för oss så gick vi igenom de ord som alla skrivit för en och en var. Bara de positiva orden....Workshopen kunde inte slutat bättre än så...men de positiva vibbarna som gick genom rummet när vi var klara.
Middagen åtnjöt vi på Restaurang Viktoria i vasastan.
Maten var fantastisk hela kvällen var....
Tyckte om varenda minut. Att vara runt en vän som Elin är DEVINE!!! för hon får en så lugn och så glad och så lätt...

Vi fick med oss Anna till Mattias på Grand Hotel Opera....där vi beställde ett ryskt nackskott ....(nästan lika illa som det låter...hehe) Raffa kom på besök med o vi hade jätte kul satt o pratade skit hela kvällen sen gick vi o kollade Irishpub tog en öl innan hemfärden började ...och då helt plötsligt hade Anna köpt biljett för att ta sig in på nattklubben som irishpub har ovanför puben där dom har ett liveband som spelar på helgerna....dig gick hon och vi gick hem.
Raffa hade problem med mama J och följde med mig o Elin hem och hur vi sen hamnade på Kebaben det vet vi sällan för vi är för fulla för att komma ihåg.....men vi träffade Mouba och Adinani där inne och sen drog vi vidare MOT HISINGEN!!!
 Kort o gott en härlig resa...Tack SNÄLLASTE ELIN som lät mig bo där och för att hon tog in Raffa med när han behövde någonstans att bo. Tack snällaste Patric med som gick med på allt. Uppskattar er båda så enormt mycket på så kort tid har ni blivit som min äldsta vänner och käraste bekanta...Ni är min familj! Älskar er båda jätte mycket!
Tack för att ni finns!


OOOOOOOONT

Tre dagar i rad har jag nu tränat och varit duktig. Idag på min välbehövda vilodag så har jag ont i hela mig. AJSAN BAJSAN.
men gött är det för fan så skönt det är att känna att man gjort nytta och att smärtan är från att man verkligen tränat.
Nu ska jag bli vältrimmad och najs. Må bättre o minska i centimetrar osv.

Nästa vecka ska jag även ner till Elin och jobbet så på lördagen har vi bestämt oss att vi ska ut och träna på morgonen Pump ska det bli tror jag.....efter en kvälls partajande...kanske lika bra se till man fortfarande är full när man kommer dit istället för att vara bakis...ska tala om detta för min älskade Elin ingen bakfylla hellre ren fylla :)

själv eller icke själv?

Har ju suttit här i min ensamhet och funderat på om livet kanske inte vore bättre med en partner. Alltså en pojkvän?
Jag har väl haft min beskärda del av skräck förhållande men James, som lyckade skrämma mig totalt från allt som har men män och förhållanden framför allt. Att öppna hjärtat och tillåta känslor känns fortfarande jobbigt och läskigt.
Men känner även att avsaknaden av att ha någon nära som man kan luta sig mot när vinden blåser...ekonomin dalar och ungarna blir vuxna och ska flytta från mig.
Jag har ju alltid intalat mig själv att självklart är jag bättre off själv än jag är men någon som bara tar plats.
Men tar alla karlar plats?
Inte nog med alla dessa rädslor så är jag ju faktiskt även om att jag ogillar att erkänna så är jag en jävligt petigt fruntimmer.
Mannen ska vara längre än mig....mörka ögon helst mörkt hår ( och nej han måste inte vara mörk hel o hållen även om större delen av de karlar jag dejtat varit det så är inte det ett kriterie) men jag är extra svag för mörka ögon speciellt.
Och MUSKLER....OMG
Men när jag sitter och fantiserar om hur Tant Teresias värld skulle se ut med en man i hennes liv så känner jag att jag vet inte ens hur ett bra förhållande ser ut!

Min föräldrar har inte var de bästa förebilderna DOCK varit gifta sen 1976 så vad blir det........36 år....men det är nog mest i skräck och dåligt samvete som det hållit...och självklart oss ungar...jag och pia har nog också kunnat klassats som en ursäkt för att hålla ihop och stå ut.

Men jag tittar på folk runt mig och känner typ 2 eller 3 av ALLA jag känner som har förhållanden likt det jag vill ha.
Känns väldigt över analyserande ibland JA!!! men känns kan nödvändigt eller så ska man göra som man gjorde när man var fjortis bara kasta sig in i allt och se om det håller.

Jag tror dock att i slutänden så måste det vara en intelligent man som är väldigt förstående :) och självständig och självsäker för att det ska funka.
Kanske man borde fundera på långdistans förhållande.....kanske borde jag anse Eugene som ett förhållande och känna mig lycklig?????

månen

Jaja jävla tjat om månen....men i morse när jag vaknade så tittade jag ut genom fönstret och upptäckte att månen såg så konstig ut. Alldeles en radiomast var den och såg dit målad ut. Precis som någon dragit med en pensel genom den....den var inte rund utan det var mer ett gult ljus som såg alldeles utsuddat ut.
Det var ju nyss fullmåne och den var så stor o fin men detta har jag aldrig sett förut
Dett är vid 5.50 tiden och efter jag varit upp o morgonkissat så tittade jag ut igen och då var månen borta.