jaha!

då var det dags för ännu en lördag fylld av reklam. Tur att dessa reklamvändor snart är slut jag tycker dom är skittråkiga och vill inte längre hjälpa till eller ha med dom att göra...pissreklam.
Men har suttit här o kollat webben ett tag tröstätit godis ( det är ok jag ska pumpa snart)

Tänker även på min vän Marie som fick en dotter för 3 veckor sen, hon blev sjuk och dålig så dom åkte till lasarettet med henne där det visar sig att hon har blodförgiftning OCH lunginflammation!!!!!!!!!!! 3 veckors knyttet var alltså sååååå sjuk.
Som mamma kan jag förstå smärtan som hon måste känna när hennes dotter så gott som nyfödda dotter är så sjuk, sen någon gång under tiden på lasarettet så ser dom att lillknyttan även har ett väldigt allvarligt fel på hjärtat i ilfart flygs dom ner till Göteborg på 28 min i ett jetplan, läggs in på Sahlgrenska och väntar nu på operation. Som förmodligen kommer bli på söndag (!!)
                                                     
Marie har även andra barn, som jag tror är med släkt och vänner, o hon skriver idag att hon bara legat vridit och vänt sig och inte kunnat sova för hon tänker på bäbisen hur det ska gå...kommer hon överleva(hemska tanke om hon inte skulle överleva!!!) hur hennes andra barn ska ta detta kommer dom klara av att mamma bara försvann ett tag visserligen är jag övertygad om att hon pratar med dom med dagligen....och hur det ska gå ekonomiskt.

Alla mycket jobbiga frågor önskar jag kunde ge råd men tror hon inte hon vill ha det...hon vill nog bara veta att vi tänker på henne och att vi bryr oss.
Och det gör vi Marie vi vill inte att nåt ont ska hända dig, underbara kvinna!

Men med mina tankar på Marie och hennes bäbis ( och hela familj för den delen) ska jag ut med min stor sessa och hjälpa henne få ut reklamen sen vidare på pump.

                                                            

Ciao Bao


Och hur är denna kvällen då????

Som så många andra fredagar... :) lite halvtråkig sittandes med alla reklamblad som Jasmine ska dela ut imorgon.
Jag o Raffa har också tagit på oss ett område....men nu har raffa åkt ner till Gbg för att jobba och kommer åter till nästa helg först. SÅ här sitter vi jag och Jasmine då Indigo är på sovaöverkalas.
I kväll gick jag o tränade två pass först var det BodyJam på schemat och GOD BLESS JAJJA...hon är så rolig och motiverande och sånt litet vitaminpiller blir alldeles glad och sprallig i hela kroppen
Sen drog Combaten igång....DAMN!!! det är fart på det passet. Längesen jag tränade Combat och det kändes att det var ett tag sen ahahha så nu är tanten riktigt trött och MOSIG
                                                                        


Imorgon är det dags för BodyPump och CxWorx (kanske)
Gnatt gott folk!

Barn säger alltid sanningen....

Hittade detta på min kompis facebook status:

Ella kommer nyvaken in i badrummet, jag kommer ut ur duschen och ska hjälpa henne på toa då hon säger..."Mamma är det där dina tuttar som hänger där, när jag blir stor ska jag inte ha sådana tuttar som dig jag ska ha lika tuttar som Mollans mamma ( Maria ) Och jag ska då verkligen inte ha lika tuttar som hon i melodifestivalen (Sarah Dawn finer) för dom mamma...dom är jag rädd för " =)

Tänk barn dom e goa dom....
Eller som min syster sa som liten:" jag vill inte ha stå upp tuttar som Teres jag vill ha hängtuttar som dig mamma!"
hihi


Förstörd!!!!!!

Igår kväll fick jag lov att gå ut ur mitt hem där Jasmine och Indigo och Raffa satt kvar och funderade på vad som hände.
Jag behövde gå ut för jag HAR insett hur illa James har gjort mig eller hur illa det varit att vara gift med honom han har tagit all min tillit jag har i folk från mig. Jag litar på folk enbart om dom inte står mig nära. När dom kommer nära och jag känner att jag älskar dom så är det få som har min tillit.
Kan räkna dom få på en hand faktiskt....Men igår kände jag eller nåt som jag känt under veckan som Raffa har varit här...
Jag vet att Raffa älskar mig och jag älskar honom med på mitt sätt....vilket är ett lite avhållet sätt som gör att vi aldrig kommer riktigt nära varandra. Jag kan väl tänka mig att ha ett fast förhållande med Raffa för han är en såååå underbar man, han tar hand om mig när jag är sjuk, tar hand om mina barn och tycker om dom på ett sätt som jag inte ens vet om James gör. Han har köpt kläder och saker dom behöver åt dom för att bara vara snäll och för att han är mån om dom helt enkelt.
Men tillbaka till mig....jag är såååå rädd att bli lämnad och i denna rädslan så finner jag mig själv KNUFFA bokstavligen KNUFFA folk undan mig för att JAG ska slippa bli sårad när dom går....men varför gå runt med känslan att "du kommer bli lämnad"? Vet inte...Jag tror det är för att jag la ner så mycket energi och kraft och gav så mycket av mig själv när jag var gift med James att när han gick så fanns "jaget" inte kvar utan bara något fabriserat för att passa in i James liv... Jag gillade inte att sätta allt på plats igen det tog för lång tid och jag hade förlorat för mycket av mig själv.

Där kommer min Raffa in.
Min Raffa!

Han har inte varit annat än gullig och rar och söt och go men jag har förstått att under tiden som vi varit separerade så har han träffat en annan kvinna han säger det bara är någon som han haft sex med och inget annat en KK helt enkelt. Men jag har fått oro pga exet igen då ....
Och igår när jag fick ta timeout så fick jag ut och resonera med mig själv och mitt ibland "svaga" sinne....(SUCK) säga till mig själv att Raffa hade henne..han valde att åka till mig och är nu här och vill ha en framtid med mig....så om det är det han säger varför inte tro på detta och låta det i förfluten tid få stanna där och se framåt istället?

Jag valde att gå hem en timme senare för att berätta mina goda nyheter för Raffa ....som då sa "jaha den andra Teres har gått hem nu ser jag"... :( hmmm så illa har det alltså varit att han ser mig som halvt psyksjuk...men varför skulle han inte det eftersom jag ser mig själv som helt psyksjuk emellanåt :D
Men han e go o glad min Raffa....tack o lov!!!!

jaha då kör vi

sitter här denna morgon och försöker nå migrationsverket så vi få vår Raffa att få bli kvar. Vi kommer gå all-in jag har ju kommit på att denna man inte är en så dum man ändå. Han har alltid sett efter mitt och mina barns bästa ....hur kan man inte känna kärlek till en sådan man?

Jag vet att detta kommer bli svårt eller inte lätt ska jag säga det låter mer positivt att säga så....men jag kommer gå in helhjärtat i allt detta med ansökningar och väntan och ALLT!!!!

Jag önskar bara att jobb kommer vara värt allt blod svett å tårar...Hur GALEN är jag då egentligen??? som går in fullt o helt in i ELDEN verkligen... men Raffa oavsett hur saker och ting går är värd det...